Tankar

Är hemma och är dålig. Är inte bra att vara hemma för då tänker jag ännu mer på världsliga problem och livet. När man öppnar tidningen ( alltså ingen riktig tidning utan på nätet)och bara läser hur många som dött och det andra mer negativare än det första. Vill jag leva i denna världen? Så himla rörigt överallt.

Sedan har man sitt egna liv med allting i det. Snurrar runt i en karusell och man hoppar inte av så ofta. Det är utbildning, jobb, kärlek. Har idag beställt lite böcker till nästa kurs. Sökte på en bok och då kom de upp böcker som kostade upp till 11000 jag bara: vem köper ens dem? Är det en klassfråga att plugga? Nu ska jag ju inte ha just den boken men kommer ändå upp i mycket pengar. Är det värt allting i slutändan? All tid och stress man lägger på att plugga, jobba, fara runt överallt, hit och dit. Hoppas verkligen det.

Idag kom nya säsongen hartstopper ut och jag tycker verkligen om den. Jättbarnsligt kanske men kärlek kan vara så fin. Så då börjar jag tänka på han som jag tycker om och tänker på varje dag, Kan inte göra så mycket åt det. Hade jag avslöjat det så hade det blivit konstigt om han känt samma och konstigt om han inte gjort det också. Samtidigt fantiserar jag om tusen olika incidenter som kommer göra att vi kanske blir ett par. Älskar att fantisera. Så här står jag mitt i livet med allting som snurrar runt. Eller om det är jag som snurrar och allting annat står still.

Vill så gärna att det bara ska bli bra någon gång med kärlek och livet. Låter som världens deprimerande inlägg, men idag känns det såhär. det gör det kanske inte i morgon.

Tror det är vädret också eller min förkylning. Vet inte riktigt, men var tvungen att skriva av mig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar