Nu kanske..

.. det är på väg åt något någorlunda framåthåll ( vet, finns inget sånt ord, hittade precis på det). Har en plan framåt som sakta sakta kanske kommer bli som jag tänker. Just nu väntar jag mest på att det ska bli lördag så första fotbollsmatchen blir av. Inte jag som skulle tagit den men så blev det och är så glad.

Älskar att åka till nya ställen och köra fel. Min son vet redan att detta kommer hända. En gång hamnade jag i fel by, men på rätt gata ( bara det kan man ju bli överlycklig av). Den andre byn var 20 minuter åt andra hållet. Eller när jag istället för höger körde vänster och körde flera km för långt, då jag körde runt allting(såg den fina stranden i Ängelholm och massa fina hus och sådär). Så fel hela iden. En gång när vi skulle till Svalöv så kom jag och sonen dit och då var det bara vi. Visste att vi var rätt för Svalövs tränare var där och tog emot. För en gångs skull så visar det sig att jag var den enda som hittat rätt direkt. Helt galen känsla. Andra familjer kom till och med försent. Så lycklig då. För en gång skull rätt.

Denna veckan har jag haft fullt upp med att byta avdelning och dessutom har jag pratat engelska varje dag. Kommer bli en superbra höst hoppas jag. Skolan börjar snart så vi får väl se vad som händer med allt. Livet går vidare, ny dag i morgon. Ny helg närmar sig… be happy, always.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar