En vanlig dag….

.. som var planerad i minsta detalj, gick som vanligt i kaosets tecken. Varje dag är såhär typ, det är därför jag inte blir förvånad när det händer jobbiga saker.

Pappa skulle komma hem till lägenheten idag. Vi har beställt färdtjänst, köpt fika och till och med tagit med kaffekokare för att mamma har ingen.

Det börjar med att jag hämtar min bror och vi åker till mamma för att ta emot pappa. Då ringer min andra bror och säger att färdtjänsten har åkt utan pappa för han hade inte tid att vänta fast tiden var 13:15, han valde att åka 13:05.

Personalen på äldreboendet ringer färdtjänst för att försöka boka en ny. Under tiden går jag och min bror in i deras lägenhet för vi måste informera mamma. Det är ingen som öppnar så vi går in. Tänt överallt, toadörr öppen, sänglampa tänd, men ingen mamma. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera så börjar asgarva. Alltså hon ska ju vara hemma för pappa ska ju komma..

Min andra bror ringer och vi säger att mamma inte är hemma. Kommer fram till att vi får köra till pappa och fika där istället. Då ringer min bror igen och då har de bokat ny färdtjänst och vi bara. alltså de får boka av, vi är på väg.

Jag ringer mamma.. hon är tydligen på stan. Säger till henne att det skulle hon inte vara utan hemma. Då blir hon sur. Hur blev det nu så? Och hur ska hon komma till pappa säger hon. . Tja du får väl åka hem. Allting slutar med en fika hos pappa och att han är helt slut efter allt. Nästa helg ska han komma hem, vi gör ett nytt försök och då ska vi vara där när färdtjänsten kommer. Helt galen eftermiddag.

Allting går alltid lite snett i denna familj. Händer som sagt saker varje dag.


Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar