Ett försök

Ett försök till att installera ett nytt tema fungerade inte och detta stöds inte längre. Ibland vet jag inte varför jag får dagar som inte fungerar? Som idag:

Jag försov mig eftersom jag snoozade en gång för mycket.. vaknade 05:45 och var på jobb 05.57 med alla kläder på och borstat tänderna. Efter jobb kom jag på att jag skulle åka till Postnord för att de har slarvat bort min mob som jag beställt från tele2. Postnord är ganska stort förstod jag plötsligt när jag körde in på området och nä kundtjänst kunde inte hjälpa mig eller se mer än mig. Lite konstigt tycker jag. Personligen tror jag hon ljög. tror någon stulit den. På allvar tror jag det, men det sa jag ju inte. Efter det tog jag och skrutten en ny bilfärd på motorvägen som jag verkligen ska undvika. Satt med ångest hela motorvägen. Om ni kommer ihåg så fick en TMA bil och bärgare hämta mig när jag skulle till Ängelholm förra sommaren. Kom fram till väla där jag skulle fika med en kompis. Det var verkligen så trevligt. Vi avverkade kärlek, jobb, livet och allt annat. Kommer ut till parkeringen: då har jag låst in bilnyckeln. Alltså jag orkar inte. Tur jag har en vision att allt löser sig. (För extranyckeln ligger i pappas bil i handbromsgrejen fortfarande, sedan jag tappade den där när den åkte ut från från fickan)… Jag ploppar ju ner alla ploppar när jag ska låsa. Centrallåset fungerar ju inte och förardörren går inte att låsa upp från utsidan. Sedan när man använder centrallåset är det bara ena sidan som låser sig och ibland bagageluckan ( man vet inte riktigt om den är låst eller inte). Som tur är har inte bagageluckan låst sig så jag ringer min kompis. Hon är smalare och smidigare än mig. Bilen är väldigt liten. Hon kryper in via bagaget och öppnar. Alltså denna dagen.

Både varit i Bulgarien och på Gran Canaria i sommar och jag har faktiskt fått känslor för en person men det vet han inte om och det kanske får förbli så vem vet. Blev själv förvånad för han har funnits i utkanten av mitt liv väldigt länge. Jag försöker närma mig sakta sakta. Vi får väl se. Är en i verkligheten i allafall, slutat vara med på datingsidor för längesedan. Skönt att slippa tänka på att det kanske skulle kunna fungera istället för att förstå att det in praktiken skulle kunna fungera.

Jahapp detta var väl Juli månads sammanfattning över mitt liv just nu.

Kram kram

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar