Pengar…

..har makten säger man och det har det på ett sätt men på ett annat inte. Man är lyckligare med pengar men inte lyckligast i världen kanske. Det som jag tänker på med pengar som jag inte kan skriva så mycket om här egentligen är när det ligger saker bakom en som man blir påmind om.. saker som andra ska ansvara för men som de inte sköter.
Blir ibland irriterad. Jag har det verkligen så bra med ekonomi, kärlek och ja allt man kan tänka sig faktiskt och nä då kommer det saker som man egentligen inte har att göra med som poppar upp hos en som man får ringa och lösa. Herregud jag har tusen råd till människor vad som gäller ekonomi. Jag har inte varit någon super god ekonom själv, men jag vet hur det är att hamna på lite fel köl och hur man tänker och hur man kan ta sig ur det med nödlösningar för stunden… Har lämnat det bakom mig helt men tydligen blir man påmind ibland över saker som man inte skulle gjort och vad man inte ska göra i framtiden..
Så idag har jag varit duktig och ringt runt lite, jag hatar verkligen det.. Jag har till och med tagit in posten själv..haha.
Längtar till fredag och lördag….
fb344

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar