Planera semester…

Jag har precis kommit tillbaka till jobb och det känns så mycket bättre än innan för jag har mycket mer energi än vad jag brukade ha. Fast det fattade man aldrig då.
Nu ska jag jobba fyra dagar och sedan är det midsommar och nästa vecka far vi till lalandia hela familjen. Fyra dagar av bad, slappe och lek. Det bästa är när man har semestern framför sig.
Jag och min sambo ska sedan ut på Sverigeturneé bara jag och han. Det finns inget bättre än att planera semestern. Man kollar var man kan bo och hittar små ställen man vill bo på.
Det är så härligt med sommar och allting som hör till. Orkar inte skriva så mycket. Har varit på middag idag och träffat lite kollegor, jättemysigt.Har även idag fått prova trummor och det var skitkul. Tycker så mycket om att jobba med min så mycket yngre manliga kollega, men han är så bra och hur go som helst. Sedan kommer man hem till nybäddad säng, tvättad och vikt tvätt.. Livet är underbart. Tror faktiskt att det var en diskmaskin som blev urtagen också medan jag satt och pratade i telefonen..Älskar så mycket när man hjälps åt och får mer tid tillsammans.
Puss och Kram
fb361

Det här inlägget postades i Kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar