Skatteverket

Jahapp så nu har jag räknat ut milinsställning och räknat mil och kollat vad det skulle ta om jag och alla tre barnen skulle tagit bussen till Allerum från stan när jag jobbade i Nyhamnsläge. Det hade aldrig gått. Min pappa var så snäll och tog reda på ett exempel som jag så snällt skickade in. Det skulle ta mig 3.30 timmar till jobb på morgonen.. Om jag började 8.30 så skulle jag behöva åka fem på morgonen.. Jag skulle därefter på hemvägen inte kunna hämta mina barn för då hade dagis varit stängt (och jag vet att det inte heter dagis).. Jag hade varit hemma typ 19.50 på kvällen. Tänk om jag hade haft det så på riktigt, gud vad hemskt, då hade jag till och med tyckt synd om mig själv.
Jag får väl se vad Abraham säger i morgon ( ja han heter så den där skattekillen), jag pratade med honom personligen idag.. riktigt trevlig.
Bara tre skolveckor kvar. Vad ska jag göra sedan då? Jo opereras och ha semester. Det känns som om sommaren kommer gå fort. Idag hade jag tänkt göra en sak men det gick inte riktigt som jag hade tänkt. Egentligen vill jag berätta men kan inte för jag är så rädd att bli besviken och nu sitter jag här och vill så gärna berätta men är rädd att bli ledsen.. Nu vill jag egentligen bara veta ifall det kanske skulle kunna vara så att det jag tänker skulle kunna vara något bra..?
Och där är jag igång igen, men detta kan vara riktigt bra om det går mitt håll… Än så länge gör det ju det med det mesta så detta kanske fixar sig också.
Kanske skulle lägga mig? Ska ju upp tidigt i morgon..
puss och kram
fb335
th_cute-life-quote-1_zps62f8697f

Det här inlägget postades i Kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar