Cypern

Sådär nu är min bungalow på Cypern bokad. Nu ska jag bara försöka övertala min bror att följa med så att jag får hjälp i flygningen. Längtar redan.. fast ieförsig så gör jag det alltid.. Mitt Cypern.
Ska flytta dit när jag är typ 65..
Hade en trevlig kväll igår.. Hoppas på en trevlig kväll i kväll också. som vanligt ploppar det upp människor som hör av dig.. Historier utan slut som går vidare som vanligt. Hela tiden..
Är fortfarande glad i alla fall, trots en jätteförkylning med hosta och en rygg som typ går av snart..
Är väldigt glad att jag städade igår så slipper jag det idag. Var och handlade igår och då tänkte jag på vilka egenheter jag har för mig när jag ska göra just det.
Om jag ska ha en korg eller vagn så får det absolut inte ligga reklam eller någon plastpåse i den för då tar jag ngn annan. Ser jag inte först att det finns reklam eller så i korgen och tar den och ser det när jag fått ner den, då ska jag byta oavsett. Kan stå massa människor där men den ska bytas till varje pris. Innan när man kunde plocka vindruvor löst så plockade jag av alla dåliga, min dotter tycker jag är så pinsam. Nu lyfter jag mest asken och kollar. Om det är för mycket folk i gångarna så går jag stora omvägar för att inte bli irriterad. Eller i värsta fall skiter i att handla just det och åker till en annan butik och handlar det där. Jätteomständigt.
När det är storhelger och jag ska handla så kan jag skita i det mitt i och få med mig hälften hem för att sedan åka och handla resten igen när jag tror att det är mindre folk. Ja herregud vad omständlig jag är.
Men japp jag är ju jag….
IMG_5444

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar