Tiden

Idag ställde vi tillbaka tiden en timme. Detta kommer resultera i mörkare eftermiddagar.. blä. Mina föräldrar är ute och reser och de verkar inte ha koll på tiden. De ringer typ tre på natten och sju på morgonen en söndag. de tänker väl inte på det kanske men i alla fall så är detta med tid intressant.
I fredags hade jag det jättetrevligt med min vän sedan 11 år snart 12. Den där relationen som inte är men ändå är. Det går inte att stänga av den och inte fullfölja den direkt i heller. Jobbigt ibland men ja han finns i mitt liv alltid. Kommer väl sitta på ålderdomshemmet och undra vad som hände.
Snart jul och ett nytt år ( ja ok två månader dit). får se vad som händer tills dess. Har egentligen hänt tillräckligt mycket detta året så behöver inte hända så mycket mer tycker jag. Året kommer nog sluta med att jag fortfarande är singel, fortfarande inte vet vad jag vill och fortfarande har massa människor som kommer in och ut i mitt liv.
Många som tycker om mig men jag förstår ju inte varför.
Ja lite söndagsbiktning.. ps vill inte till jobb i morgon…ds (såvida jag inte kommer skratta jättemycket av någon anledning)
IMG_5131

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar