Försvinna

Kan människor bara försvinna ur ens liv utan att förklara varför, på riktigt?
Jag har aldrig varit med om det i verkligheten och detta kommer göra att jag kommer ha ännu svårare att lita på människor.
Jag förstår verkligen ingenting. Har vänt och vridit på detta hela dagarna.
Jag är väl liksom en ok människa? Ja jag vet inte helt seriös ibland men menar alltid väl och vill alla väl. Kan vara lite kantig vissa dagar men alla överlever mig och mitt humör.
Jag förstår inte riktigt vad jag gjort för fel? Blev kanske för seriöst fast det inte var min mening? Eller förväntades bli något som jag aldrig hade ngn avsikt att det skulle bli.
Jag tycker ändå man kan få chans att förklara sig och få liksom förstå. Ja men tydligen händer detta nu då och jag ska bara försöka förstå..och tydligen acceptera. Kommer bli jättesvårt eftersom jag inte accepterar saker bara..
Är rädd att jag aldrig kommer att få en förklaring och är rädd att jag aldrig kommer förstå. Jag hoppas att jag kommer sluta tänka på detta bara och ger någon en ny chans. Alla som känner mig vet att jag måste veta bara så är det lugnt. Att jag är en tänkare och måste ha förklaringar. Lilla djupa jag i en ocean av människor som ska förstå mig och förstås av mig.
Det är sådant här som gör livet lite jobbigt men samtidigt så vet jag att jag är värd mer än det.
jag ska ju öva på att släppa saker kanske detta ska vara det första då? Lägga energi på mig själv och min lilla familj.. finns ju större bekymmer i världen såklart. Men ieförsig kan man inte mäta bekymmer. Känslan för olika bekymmer kan vara lika starka.
Ja vi får se vart detta kommer sluta…
IMG_5153

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar