Att sova….

.. har jag haft problem med när jag var liten och ung och gammal också. Det har sedan blivit bättre men nu är det kört igen. Jag har inget att oroa mig för, inget särskilt jag tänker på ändå vill det sig inte.. Nu börjar det snart bli en grej. Har haft det så ända sedan jag var på sjukhus. Jag somnar efter tre timmar typ. Så klockan 2 på natten har jag somnat och sedan vaknar jag vid 6 och sover vidare till 7. Jag tänker sedan nä men nu ska jag vila på dagen, men då har jag jättemycket energi och är sprallig och glad och har inte tid att sova alls. Har så mycket energi så att det svämmar över liksom, får inte ro i kroppen. Ja vilka I-landsproblem.
Jag är verkligen glad att jag mår så bra och är alldeles bubblig. Ler mot hela världen och allting är bara så fantastiskt. ( Jag vet, helt skadat). Igår tog vi en tur ner till vår strand och rastade barnen, vilket gjorde att de somnade alla tre kvart över sju. En liten lycka i familjen då vi kunde sätta oss ner och boka lalandia och kolla på hur vår semester ska se ut.. Jag och sambon ute på äventyr i Sverige. Är nog världens lyckligaste skit.
Jag tycker verkligen att det ska bli kul att jobba i sommar dessutom.. Får hoppas att jag kommer sväva på mina rosa moln ett tag. Egentligen har jag haft det jobbigt med den där gallstenen, men som sagt allting är ju alltid bra. Men nu är det verkligen sant. Är så lugn och harmonisk hela jag.
fb343

Det här inlägget postades i Kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar