Olika

Man är olika och även om samma sak händer två människor så reagerar man på olika sätt. Jag kan också meddela att två olika jobbiga saker kan kännas enklare för den ena än den andre eller så har man samma känsla för bägge. Man kan aldrig jämföra jobbiga saker med varandra och tro att man har det värre för känslorna för olika saker är detsamma.
Mmmmm livsfilosofen är i farten igen. Om jag säger att jag har det lite jobbigt och berättar det för någon så vill jag inte höra: – Men jag har det ju ännu värre. Man kan inte mäta. Det finns inte en möjlighet, man har liksom gått igenom olika saker i livet. En människa kan tycka att man har det jätttejobbigt med pengar och en annan har det jobbigt med en relation eller med båda men känslan kan vara den samma för bägge.
Som jag har det jobbigt med en sak just nu men jag kan ändå sitta och lyssna på andras problem utan att väga in mina egna i deras för de behöver också prata av sig och ventilera för att må bättre. De behöver ha råd och vägledning precis som jag behöver. Jag är inte bäst i världen, det finns tusen fel på mig, men säg aldrig att jag har det jobbigare för ingen vet hur jag känner med saker eller vad jag har gått igenom. Det finns vissa som vet allt, vissa vet mindre och jag väljer klart det själv.
Jag tackar min vän som på något sätt igår kände på sig att jag behövde lite omtanke. ( Det räddade min eftermiddag)
Idag var jag så tacksam när jag fick gå tidigare från jobb för att jag ska öppna i morgon. Jag klagade verkligen ,men jag är också trött..
Inte tröttast i världen kanske, men trött….
Jag är också så tacksam för att radhuset är nära nu och livet ändå är rätt underbart, men trötta dagar är det lite nött i kanterna…
fb320

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar