Diet

Sådär ja nu ska det bli diet igen i en månad.. Herregud hur ska det gå? Är redan sugen på en massa saker. Kommer dock bli så nöjd om jag fixar det. Jag har verkligen gått upp i vikt och vill verkligen gå ner lite. Jag har gjort detta innan och det gick bra och denna gången är det inte lika illa som då så det ska väl fungera. Det som är skillnaden är att då var jag föräldraledig och nu jobbar jag.
Det ska fungera varje dag och jag ska verkligen göra detta…Kommer nog kännas lite sådär på helgen bara men det är bara några helger. På påskafton ska det upphöra ett tag… Då är det ju flyttdags typ och då måste man ha det lite bra. Men nu en månad så kör jag. Ska bli kul att se sedan om det har hjälpt, men det måste det ju göra eftersom hela kosten läggs om och jag kommer sluta äta vissa saker eller typ alla saker.
Idag har jag varit på sjukhuset och gjort ultraljud för att se om jag har gallsten och det får jag reda på om en till två veckor. Det ska bli skönt att få veta om det är det som är felet. Jag kom på att jag blir nog lite orolig ifall det inte är det för vad skulle det annars vara?
Får väl skriva här hur det går en gång i veckan med dieten och sådär.
fb321

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar