Längesedan

Var så längesedan jag skrev men har inte känt för det. Varit fullt upp med skola, familj och jobb. Kärleken har varit lite på is. Men jag tror att den där kärleken kommer när den kommer och då helt utan att det egentligen var meningen. Det finns en förhoppning om att det ska bli bra med den delen i livet också.

När man bara bestämmer sig för att bara ta allting som det kommer utan att försöka för mycket eller för lite. Kan komma snabbare än det var tänkt det där.

Vad har då hänt i mitt liv som är av betydelse? Hmm, klarat alla kurser än så länge på högskolan, varit på en resa över nyår i sol och värme. Börjat på ännu ett nytt jobb. Med yngre barn och andra kollegor. Varit mycket i mitt egna liv och utvecklat mig själv till att bli den jag är. Vem den nu är. Men mindes en tjej i allafall som tyckte om att gå ut och träffa folk och prata med människor. Så börjat gå utanför lägenheten mer, prata med människor mer och jobbat på att bli den där sociala tjejen som jag var en gång innan jag tyckte det var skönare att bara vara hemma.

Så nu är det nya planer. En ny resa bokad till sommaren med alla barnen. Nya jobbet, att utveckla avdelningen. Träffa människor som får mig att må bra. Må bra och vara glad. Kämpa på i motvind också och samla energi med roliga saker.

Kram Kram

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar