Ensam helg

Så vad gör man då en ensam helg.. ? Kan ju börja med att säga att hela förra perfekta inlägget försvann på grund av en bild, underbart.

När andra som har en partner åker hem och är med dem och sina eventuella barn så är jag glad att jag överlevde en vecka. Varit borta så mycket. Sjukdomar och vabb.. Corona älskar dig..

Jag är överlycklig över att beställa en thai och dricka lite vin. Glad över att sova länge, kunna sitta i lugn och ro utan att bli störd, lyssna på musik.

Hade så klart varit trevligt med en liten person här kanske som man kunde prata med, ( förslagsvis en man) skratta med och så, men skönt att vara själv också. ( älskar ju att sitta själv🙄)

Man ska alltid uppskatta det man har och uppskattar min familj väldigt mycket, vet inte vad jag skulle gjort utan mina syskon. I veckan har jag släpat upp en säng, ätit middag, pratat med mina syskon. Min syster hade i veckan en väldigt rolig kylberättelse. Ett tag hade hon tre kylar på väg.. skulle betalt typ 20000 sedan behövde hon inte betala ngt alls, se vad bra. Så intressant liv jag har.

Kanske kommer det i framtiden in en liten man i mitt liv.. vem vet.. 😝🙄🙃

Livet är ju fantastiskt..


ska jag våga lägga till en bild nu?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar