Min bok

Äntligen har jag börjat skriva på min bok. Det är jobbigt samtidigt som det är roligt. Jobbigt att gå igenom dagböcker, sms, anteckningar från blogg och annat som gör att man minns starkare. Jag hade antecknat sidor på min blogg så jag slapp leta men slängde dem när jag flyttade för jag trodde aldrig jag skulle börja skriva om min M.
Men nu har jag börjat. Känslomässigt så känns allting som igår. Ser bilderna i huvudet och det är ganska energikrävande. Kanske därför jag trodde att någon hade stulit min dricka idag när då den stod kvar i läskautomaten som han som jobbade påpekade så snällt. Helt blackout. Mindes bara att jag hällt upp dricka och att jag tagit den. Blir lite orolig om jag har Alzheimers på riktigt. Vet ju att jag inte har det men ändå. Kände mig så dum. Det enda som min bror sa var: Det är så typiskt dig. Hela jag så förvirrad, Längtar till påsken men nu verkar det bli så mycket människor. Blir intensivt. Och jo fyller ju år på fredag också. Kan bli intressant att se vilka som kommer ihåg mig.
På lördag är det middag hos min bror. Jag ska försöka sova också tänkte jag, men vet inte riktigt när jag ska hinna med det. Kanske på bussen upp till syrran.
Puss och kram

Det här inlägget postades i Kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar