Känslor utanpå

Idag har varit en sådan dag när känslorna sitter utanpå liksom. När det där inne liksom kommer ut då och då under dagen utan att man kan påverka det.
När man känner att man kanske skulle kunna slå sönder något fast det gör man inte.. När man vill säga ngt dumt till någon fast det gör man inte det i heller. En frustrerande känsla som bara är där.
Ja lite så som mitt liv är liksom. Personer som ska höra av sig och som inte gör det. Personer som man inte bryr sig om men de hör av sig ändå och påminner en om att man finns. Tack…
This is my life.. är inte bitter idag alls. Älskar nästan livet. Skulle behöva en paus, ligga i sängen och glo och låta tiden utanför bara passera. Finns endast en person som förstår hur det känns. Liksom livet bara fortsätter och man står liksom i mitten och bara ser allting passera. Man gör typ samma saker varje dag, för att överleva typ..
Nä får lägga mig kanske.. är inte så farligt det där livet kanske.. Är ju bra när det blir som jag vill typ..och jo allt är bra..
 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar