små saker som gör det stora

Alltså när allt i mitt liv bara är jobbigt så finns det alltid små saker som gör mig glad. Som när jag har köpt egna nya vinterdäck. Okej med hjälp av exmannen som satt vid datorn när jag beställde på andra sidan telefonen.. Han monterar dem också till mig. Alltså något har jag gjort bra. Valde en bra pappa till mina barn.
Vi har också satt upp min dotter på en skola där hon ska börja sjuan.
Sedan har jag några saker som hände i helgen.. Min dotter var inne på akuten i lördags och söndags med magsmärtor och hon ska till läkare i morgon igen, det ska min son också. Det som är lite roligt i detta är att min exman vabbar med min dotter fast det är min vecka. Hans fru tar med min dotter till läkaren i morgon så tar jag min son. Blir min dotter sjuk igen så tar de vabben. Samarbete på hög nivå för att få vardagen att fungera och nu är man ju själv så då hjälps vi åt. Konstigt att det kan bli så.
I går blev jag jagad av polisen.. med blåljus och allt. Ja mina bakljus fungerar inte så det fick jag bakläxa på. Får köra till verkstaden i morgon. de ringer inte upp fast man lämnar meddelande..
Så man är ensam men man är ju inte så ensam, finns alltid folk som ställer upp och hjälper mig. Jag har liksom skapat min egen.
Ett nätverk som alltid finns där.
IMG_5143

Det här inlägget postades i Familj, Kärlek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar