Vad som hänt idag….

Idag jobbade jag till halv tio, förra gången klarade jag till tio iallafall. Dotter med hög feber. Förskolepersonalen vågar knappt ringa längre och jag vågar knappt svara. Jag har liksom börjat acceptera läget, vad ska jag göra liksom?
Idag har jag tagit tag i lite saker och ringde ett samtal till precis och vips så får jag rabatterat pris på nästa försäkring för min sambo är ju då guldkund. Ja det går framåt.
Jag har varit duktig och köpt fröer som vi ska använda i helgen. Jag har också inhandlat en potatispress med två olika storlekar på hålen, perfekt.. blir ju olika storlekar på larverna då liksom. Min sambo är på en middag så det blir lax över idag om man säger så… Han hade liksom glömt det lite.
Älskar livet idag, men det gjorde jag inte i veckan, har varit trött och kinkig.. Man kanske blir det vid 34?? Har börjat tänka så mycket också, blir som en rörig massa i huvudet av en massa saker. Jag ska ju börja springa, då kanske man kan rensa ut tankarna eller slänga ut dem? Det är liksom inget som jag har det jobbigt med egentligen om man jämför med innan, ändå så har inte hjärnan förstått det, så den fortsätter. Maler och maler om pengar, livet, barnen, allt jag vill ska hända, tolkar saker fram och tillbaka till ingen nytta. Min vanliga tanke är att han kanske menar så egentligen fast han sa som han gjorde, han vill kanske inte det han sa? Vad vill han då? Nä men han vill nog inte ha mig egentligen det förstår jag ju nu när jag har analyserat sönder en mening som handlar om middagen idag typ. Men hallå så jobbig en 34 åring kan vara.
Idag sa min sjuka tvååring till mig : Mamma det är en stövel, det är ingen sko, du sa att det var en sko.
Ja men ursäkta mig då, spelar det så stor roll? Det är ju ngt man har på fötterna iallafall.
Jag köpte mig ett gott valnötsbröd idag också, jätteintressant och en dounut så att min son kunde få ett speedanfall eftersom jag ändå inte hade mycket annat för mig.
Så summan är fantastisk för denna dagen: Hämtat sjuk dotter och fick en son med mig hem också, skulle handla Panodil men kommer ut med en himla massa saker som en potatispress då och en tidning med bakverk som jag då tänkt baka ( ja vi får väl se), hämtat en dotter som inte ville hem, varit på systemet ( jag vet illa) och det bästa av allt.. sommarledigheten är inlämnad på alla håll ( jag var till och med före på fritids). Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från middagen och snart ska jag gå ner och laga mat.. tråkiga köttbullar och makaroner till min son och lyxig lax till mig och dottern…
Puss och kramfb331

Det här inlägget postades i Familj, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar