Nytt och gammalt

Det som är nytt är vårt fina fina radhus… Barnen var ute och lekte med en gång och här verkar finnas en massa barn som är villiga att ta dem under sina vingar. Här är lugnt och tryggt. Jag kan glömma att låsa bilen utan att de tar den eller typ vara rädd att den inte ska ha nummerplåtarna kvar på morgonen.
Våra gamla lägenheter står tomma ( nästan) och där har vi en månad kvar på dem. De står där alldeles ensamma utan någon i, stackarna.
Jag sitter nu i min ( ok vår) gigantiska klädkammare och skriver. Det är ett stort rum med fönster och allting. Här fick jag ett litet krypin.
Nu ska vi ha trådlöst nätverk och det ska skaffas I pads och allt möjligt..
Jag är hemma och vabbar för femtionde gången detta året. Jag skulle ringa försäkringskassan idag och då säger de att de har hög belastning och att jag ska återkomma.. stackarna de som alltid har typ 100 handläggare. Pratade med min gamla dagmamma idag, underbart skönt, synd att hon börjar bli gammal bara. Livet har sin gång och nu börjar det en ny tid i mitt och vad det kommer innehålla det har jag stora planer på. Jag börjar redan planera mina små ändringar och framsteg som ska göras.
Nästa vecka fyller jag år och blir typ en massa år gammal. Har en killkompis som jag inte har hört av på ett tag. Han fyller 30 om tre dagar. När vi lärde känna varandra så var det jag som hade fyllt 30 och det var ju då fyra år sedan snart. Ja herregud, snart sitter jag väl på den där bänken utanför ålderdomshemmet och tänker tillbaka på livet.
fb322

Det här inlägget postades i Kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar