Min helg…

Har kommit fram till vissa saker i helgen..

Att vara på en dejtingsida är som att hitta någon man kanske skulle vilja ha, som man aldrig hade velat ha annars och är alltså helt värdelöst. Raderat dejtingappen för känslan för någon finns i verkliga livet,( även om det är obesvarat och kommer säkert vara så alltid). Bättre att få känna en känsla som är bra ,än tvinga sig själv att åka hem till någon och dela en flaska vin och ångra att man alls åkte dit. Är lugnt åkte aldrig dit och när jag ville träffas offentligt så blockerade han mig.

Eller han som skrev tio minuter innan vi skulle ses att hans dotter kom för tio min sedan och han ville vara med henne. ( hon var 16, kunde nog väntat en timme om de inte ses annars). Var ju bara att köra hem igen. (Orka liksom). Han skrev att han ville ses en annan dag, men hörde aldrig av honom efter det.

Eller förhållandet man gick in i lite halventusiastiskt och ja sedan när man blir kär och känner att det här blir bra,så gör människan slut.

Ska inte heller glömma att berätta att jag började skriva med en som var jättetrevlig, var ju bara det att när jag var liten höll han på att kväva mig till döds. Efter jag kom på vem han var. Han bad så klart om ursäkt , han kom inte ihåg det.( hade jag nog inte heller gjort) Alltså på riktigt.

Tror jag ska hålla mig till min fantasi istället..kärlek är inte enkelt. Borde dock vara det. Få den man älskar istället för att låtsas att man kanske hittar ngn annan som typ är som den personen.

Så en dejting, appfri Jessica från och med nu.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar