Hej igen!

Har inte skrivit på länge. Var tvungen att starta om i livet mentalt. Vad vill jag? Vad är mitt mål? Hur kommer jag dit?

Tja det resulterade med nytt jobb och att jag ska läsa in till förskolelärare på Malmö högskola. Ska såklart försöka tillgodoräkna mig kurser och validera. Försöka iallafall. Ska jobba heltid på nytt jobb samtidigt men det ska gå, allting går.. bara man vill.

Så kärleken som dog i våras, hur går det med den? Ingen kärlek, inga dejtingsidor längre, orka skriva till en person en vecka och sedan klickar det inte. Tror jag har en i åtanke, men han finns ute i riktiga världen.

När man slutar fokusera på andra och fokuserar på sig själv så går det ganska bra.

Nu kommer vi sitta alla syskon på julafton och vara exakt där vi vill i livet. Mina bröder har avslutat sin utbildning och bägge har fått jobb. Min syster läser och har klarat första terminen galant och då lilla jag som har både nytt jobb och en utbildning att se fram emot.

Den perfekta julen och nyår tar vid för att sedan starta våra nya liv efter nyår. Härligt är det, som en saga.. fast slutet är ju inte riktigt klart. Ska allt hitta den där mannen en dag.



Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar