Tillbakablick

Idag blev jag nostalgisk och tog fram dagböcker och läste om mitt egna liv ett tag. Jag brukar göra det ibland. Det är mest för att det är rätt intressant att försöka förstå att man kommit hit man är idag.
Läser ibland gamla inlägg här också för att få lite perspektiv på tillvaron.
Försöker skriva mycket så att jag ska minnas hur saker i livet var. man kan liksom inte ta bort saker som redan är gjorda, bara göra saker bättre framåt.
Som jag har kämpat med vissa saker i livet och rätt som det är så har man nått målet man ville… Vad gör man då? jo gör nya mål..
Vill vara lite gladare ibland, lite lättsammare, inte så vuxen som jag känner att jag måste vara ibland. Skriva på min bok, lägga ngt nytt pussel, simma, fortsätta älska livet, älska han jag älskar…
Idag tänkte jag mycket på att man ska vara glad för det man har, istället för det man vill ha..
Bara att vara på maxi och handla kan ju vara roligt typ. Som när man letar efter pepparkakshus och det finns bara en massa marabou choklad som man tydligen nu ska göra hus av. När man frågar var pepparkakshusen är så är de i en hörna där de knappt märks. Hon jag frågade verkade inte fatta först vad jag menade. Jag la till ”sådana man bygger själv”
(kände mig jätteintelligent just då).
Det är alltid i slutet av året jag brukar gå tillbaka och summera vad som hänt..Så vad har hänt?
Jag har gått ner fem kilo ( var ju tvungen att ta det först och egentligen är det lite mer, beror ju på var man börjar räkna ifrån ),varit på en resa med dottern ( att jag gjorde det själv med henne var helt fantastiskt), ett förhållande tog slut ( ovanligt), jag har flyttat ( inte i heller så ovanligt), Tredje året på samma arbetsplats
( grattis ngt som inte bytts ut än), Börjat simma ( gjort det en gång än så länge men låter ju fantastiskt), lagt ett pussel på tusen bitar ( var ju verkligen på slutet av året, så det räknas knappt), är i en ny relation som jag hoppas varar ett tag (behöver ingen annan)….
Vi får väl se hur nästa års summering ser ut…
Längtar till julen nu på ett sätt men inte ett annat.. Nyår längtar jag mer till…
Blev mycket att skriva.. Skrivit mycket i helgen, min terapi när ingen orkar lyssna eller när jag inte känner för att prata om allt i mitt lilla huvud.
IMG_5291
IMG_5299

Det här inlägget postades i Familj, Kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar