Så Lost…

När denna dagen var slut så skulle jag då köra från Höganäs till Hyllinge. Jag frågar då mina kollegor vad som är närmst och hur man kör ( mitt lokalsinne är ju helt katastrof som alla vet) och fyra stycken ska förklara vad som är närmst.
En börjar prata om Ströveltorp… Var ligger det liksom? Då säger en att det är vid Erikslund ( ja men säg då det istället) och då vet jag ju. Sedan börjar de prata om Bjuv och allt möjligt. I mitten av denna diskussion säger till slut en av dem: Ta höger i rondellen innan Erikslund kommer… Och jag sa: Tack där har vi en som förstår hur jag fungerar.
De pratade vidare sedan om att jag kunde ju köra fel här eller där, jag lyssnade inte alls…
Jag tog ju då höger i den rondellen och visste faktiskt inte alls var jag var… Såg knappt vägen bara.. När jag satt i bilen så tänkte jag på att jag är så himla förvirrad. Vad vet jag? Jo att på andra sidan den åkern finns motorvägen. Det kommer konstiga skyltar och konstiga namn på orter jag inte hört talas om.. lite kallsvettig blir jag men vad ska jag göra? Jag måste ju köra vidare liksom. Jag börjar kolla bensinen och kommer fram till att jag klarar mig ett tag.
Sedan kommer det plötsligt en skylt Hyllinge två kilometer och den kör jag liksom förbi.. Jag vänder ju inte i heller för det faller inte mig in bara. Jag tänker att det kanske kommer en till skylt: Det gör det.. kör in, vet fortfarande inte var jag är. Jag är i Hyllinge men vart liksom? Hur stort är Hyllinge? Inte stort alls kan jag ju meddela. Jag kommer ut och tror att jag är på rätt väg, men det är jag inte. Jag orkar inte detta tänker jag, har inte ätit ens…
Som genom ett trollslag så kommer vägen framför mig…
Jag är trött men tacksam..
Jag vet inte hur jag hamnar i dessa oorienterade situationerna? Det är ofta jag inte vet var jag är eller så kan jag sitta i bilen och fråga: Var tar vägen vägen?
Hmm?? Jag och vägar och bilar?? Men livet rullar på iallafall….

Det här inlägget postades i Förvirrat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar