Snurrigt på Max

Förra helgen var vi på MAX och åt efter att vi hade varit i Malmö och tittat på den underbara Les Miserables. Jag var där med mina föräldrar och det är verkligen som att vara ute med ett förvirrat pensionärspar. Det började ganska bra, sedan blev det jätteförvirrat och inte bara att mina föräldrar var förvirrade utan personalen var ännu mer förvirrade.
Steg ett: Vi ställer oss vid tavlan och jag bestämmer mig snabbt. Mina föräldrar ska ha något dubbelmål där man får två hamburgare ( det ska ju vara billigt och de äter ändå inte pommesen, de måste ju beställa dricka till så egentligen hade det inte blivit dyrare med ett mål, men ja ja det låter ju bra med två hamburgare).
Steg två: Vi går fram till disken där det står att vi ska beställa.. där är inte något folk och killen i kassan säger att vi ska beställa där vi står, där står tre personer men tydligen är det den fjärde som ska ta beställningen. Vi väntar och väntar och så kommer han… Jag ska ha maxmål utan tomat.. sedan tar jag ett bord och sätter mig med mobilen. Jag hör pappa i bakgrunden beställa en Big Mac och kompani, jag dör, hoppades verkligen inte att han sa precis det jag hörde. Killen i beställningen sa att han nog hade kommit fel isåfall Mc Donalds ligger på andra sidan. Han sa verkligen det, de berättade det senare. Det fick beställt iallafall och ställer sig i kassan.
Steg tre: De ska betala och pappa tar fram lappen han har fått (den att jag inte ska ha tomat), han i kassan undrar vilket mål det gäller och det vet ju inte min pappa, då frågar pappa ifall han inte vet det? nä det vet han inte, så han ropar på mig samtidigt som han försöker betala, jag går fram och tror det handlar om betalningen så jag tar upp mitt visa och tänker betala…
Det var ju inte det, men jag fick visa pappa.
Steg fyra: Mamma går på toaletten medan vi väntar på maten. Jag ser då att det bara är två muggar på brickan, vi ber om en till, men ingen lyssnar, till slut får vi en till. Sedan vet jag inte vad som händer men pappa tar upp visat och säger att han ska betala för muggen, jag skrattar så jag håller på att dö…Han i kassan säger att vi redan har betalt ( han tror att pappa är senil och glömt att han har betalt redan).
Steg fem: Vi får våra hamburgare och så är det klart, men vi har inte fått pommes och jag säger till om min pommes, han i kassan säger förlåt jag är lite knäpp idag och min pappa säger jo det är jag också… seriöst… jag dör lite till… haha
Steg sex: Pappa undrar vad mamma vill ha att dricka,( hon är fortfarande på toaletten) jag vet inte tar min cola och går, under tiden tar pappa och går in på toaletten och ropar på mamma och frågar vad hon vill ha att dricka, men snälla pappa..
Steg sju: Jag kommer till bordet och då står mammas dricka på bordet, hon hade redan tagit sin mugg, fyllt på drickan hon ville ha och inte sagt något.. Hon hade också hunnit ta ketchup, till vad pommesen? Pommesen som de inte beställde. Nu har vi då fyra drickor…
Steg åtta: Jag kollar på kvittot, inget som är beställt står på kvittot det står annat.. slapp min tomat iallafall..
Så förvirrat och jag skrattade åt detta så jag kunde inte äta. Grejen var det att detta är en summering och vi visste inte egentligen alla bitarna i detta förrän vi summerade allt när vi satt vid bordet.
Hoppas ni förstår varför jag är förvirrad jag har ju två föräldrar som är helt ute och cyklar….

Det här inlägget postades i Förvirrat. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Snurrigt på Max

  1. Rebecca skriver:

    Oj, du fick mig att skratta här borta också!

Lämna ett svar