I badet….

Så nu är jag i badet igen. Jag kommer väl tappa mobilen en dag när jag ligger här och så kommer jag inte ha min kära Iphone mer…
Ändå gör jag det för nu är jag helt själv. Jag och en iskall öl.( jag vet en söndag, jag är inte klok, typ alkoholist.)
Nu tänkte jag då beta av två saker:
1. Midsommar var verkligen jätterolig och vi sov över så att jag också kunde dricka ( se nu är hon i farten med drickandet igen). Jag har ju varit gravid tre midsommaraftnar så det var trevligt att kunna vara med på den hörnan också. Vi kom så klart försent. Jag hatar att vara sen. Vi var ju tvungna att åka till väla två gånger, hittade ändå ingen klänning som passade och sedan glömde vi saker hela tiden. När min man ville hinna med och tvätta bilen också då sa jag stopp. Vi körde fort för att hinna och då menar jag fort..
2. I dag blev jag lite filosofisk igen och tänkte på detta: jag önskade att vissa saker inte kom till mig och hände mig. Jag vill däremot att vissa saker ska komma till mig och hända mig, men det händer nästan aldrig. I går kom en sak som inte var så rolig och jag har bara mig själv att skylla… Nu måste jag göra en jobbig sak bara för det och det blir jobbigt. Efteråt kommer det kännas bättre såklart men nu är det jobbigt. Det är sådana saker som inte behöver komma men det söker liksom upp mig på något sätt….
Just nu önskar jag att en sak ska hända, men det kan bara den personen det gäller göra för mig.( så snälla kan du höra av dig??) Jag kan inte göra något för att påverka det, hur mycket jag än hade velat. Jag vill verkligen att detta ska hända som det gjorde för typ två veckor sedan så snälla kan det hända igen??? Men det gör det aldrig….. Ja ni förstår ju själva att jag behöver börja jobba för att sluta gå runt och tänka och längta efter en massa saker. Har ju egentligen viktigare saker jag behöver göra. ( som att städa, ta hand om barn och tvätta)
Puss på er
Rörde jag till det för mycket för er i huvudena nu så lovar jag att jag ibland har det mycket rörigare än såhär.

Det här inlägget postades i Förvirrat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar